...    

in English

Senaste information

Vår ambition är att berika både för oss och för våra patienter, gruppträffar för just patienter med samma sjukdomsbild/diagnos, ex diabetes-, astma-, pares-skola mm.

Vi har redan undervisning och en undersköterska praktik plats som vi för regelbunden undervisning och utbildning från St. Erik skola vi planerar på att kontakta studierektorer vid Läkarhögskolan här i Stockholm för att ordna med praktikplatser för medicinstuderande samt ev. undervisa här på mottagningen.

Vi har fördjupat vår öronakupunkturkunskap genom att ha deltagit på en undervisning inom detta område med specialinriktning på öronakupunktur mot missbruk, ex cigaretter, alkohol och andra droger. Vi vill tillägna oss Dr Michael Johan från Lincoln Hospital of New Yorks metodik. Dr Michael har 15 års erfarenhet av just öronakupunkturbehandling mot missbruk.

Planerna för 2005-2006 är att utöka och fördjupa akupunktur kunskap. Genomföra en studie besök i St. Paul , USA om kiropraktik och manuell terapi. Fördjupa infektion sjukdomar erfarenhet, med inriktning från U-länder.

     


Topp av sidan


     
GE International Web & Media Design Studio
Designad av GE International Web & Media Design Studio
Copyright ©1999-2015
Interkontinentalkliniken & Vaccinationscenter AB
  WWW.INTERCOC.COM